Over mij

Hi, wat leuk je hier te zien! Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Marcella Achterberg. Ik ben al heel lang gelukkig getrouwd en wij hebben 3 volwassen kinderen, 1 dochter en 2 zonen. De kinderen wonen niet meer thuis, maar we hebben nog wel gezelschap van 2 Australische herders (Lola en Eddy) en 2 katten (Hein en Ken). We wonen in Ilpendam, een leuk dorp vlakbij Amsterdam.

Ik neem je graag even mee in mijn (ondernemers) verhaal.

In 2018 begon er aan mij iets te knagen..

Ik heb verschillende dingen gedaan. Ik heb na de middelbare school HBO-Jeugdwelzijnswerk gestudeerd en ben daarna gaan werken op een kinderdagverblijf en peuterschool. Het zorgen voor de kinderen en het creatief met ze bezig zijn vond ik heerlijk, maar toen ik zelf kinderen kreeg ben ik een tijdje gestopt met werken. Daarna ben ik als receptioniste aan de slag gegaan bij verschillende bedrijven tot 2020. In 2018 begon er aan mij iets te knagen. Ik had het niet meer naar mijn zin. Ik wist dat ik dit niet tot mijn pensioen wilde doen. Ik had er eigenlijk heel veel behoefte aan om vanuit huis te kunnen werken. Ik wilde mijn eigen tijd in kunnen delen, maar ik wilde ook iets kunnen betekenen voor een ander. Via een zijspoor kwam ik op het idee om als voedingscoach aan de slag te gaan. Ik volgde namelijk zelf een voedingsprogramma waar ik enthousiast over was en daar kon ik een cursus voor volgen. Naast mijn baan in loondienst ben ik toen mijn eigen bedrijf gaan opstarten en heb ik na een tijdje mijn baan opgezegd. Mijn reis bleek nog niet klaar te zijn. Het creatieve in mij kwam weer bovendrijven. Ik vond het maken van de visuals voor mijn bedrijf erg leuk om te doen, ben mij daarin gaan verdiepen en MarCreative werd geboren!

 

Van receptioniste naar virtual assistant

Ik ben cursussen gaan volgen en ben net als iedere ondernemer nog niet uitgeleerd, maar ik doe nu wat ik leuk vind om te doen:

De combinatie tussen administratief en creatief is voor mij het allerleukste wat er is! 

 

 

Dat is wat ik heel belangrijk vind en wat ik nu doe. Ik kan iets voor een ander betekenen, kan mijn creativiteit kwijt en ik werk met veel plezier.

 

Dit is mijn verhaal in een notendop! Nog een paar feitjes?

* Ik ben jarenlang lid geweest van een roeivereniging. Ik roeide zelf op recreatieniveau en was stuurvrouw op wedstrijdniveau.

* Wij hebben jaren geleden een hond gevonden in Frankrijk, die daarna een goed leven heeft gehad bij mijn schoonzus en zwager.

* 8 jaar geleden kregen wij onze eerste hond. 2 jaar later kwam er nog een.

* Ik heb graag alles op orde. Als er iets gepland moet worden heb ik dat het liefst gisteren al gedaan, zodat ik dat los kan laten.

* Ik hou heel erg van de zon. Tijdens mijn vakantie moet het mooi weer zijn en dan heerlijk wandelen met de honden en terrasjes pakken.

 

Genoeg over mij, wie ben jij?

Jouw mailbox stroomt elke dag over met nieuwe berichten, waar je misschien iets mee moet, maar waar je helemaal geen tijd voor hebt.

Jouw agenda staat veel te vol.

De telefoon staat roodgloeiend.

Jij wilt eenheid in jouw (online) documenten? Maar...

Jij vindt het niet leuk om creatief bezig te zijn of je hebt daar geen tijd voor. Je besteedt het liever uit.

Jij wilt meer tijd hebben voor de dingen waar jij goed in bent?

Jij wilt meer tijd hebben voor je klanten?

 

 

 

Ik kan jou hierbij helpen!

Ik daag jou uit om actie te ondernemen en mij te contacten. Je hoeft het niet alleen te doen!

Wil je vrijblijvend kennismaken, stuur mij dan een mail op info@marcreative.nl of vul het contactformulier in.

Begin met Chatten!
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?